Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
2 375,000,000 2 375,000,000 619,555,584

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Nderhyrje ne zona sportive dhe lodra per femije “Dua te luaj” (rajoni 1 dhe 2) 375,000,000 Signed the Contract 372,165,591
Minikonkursi Nr.18 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-67609-08-03-2020) - Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) për zonen e re për zhvillim Golem, Objekti 1 dhe 2, njësia administrative Golem, Bashkia Kavajë. (Programi i Rindertimit)
Signed the Contract 247,389,993
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data