Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
7 46,435,610 5 15,129,360 25,463,055

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Minikonkursi Nr.5( Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-59544-06-01-2020 ) - Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona 4 Durres (Spitalle)”, Njësia Administrative Durres, Bashkia Durres.” (Programi i Rindertimit) Signed the Contract 10,099,853
Mbikëqyrja e punimeve “Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar. 31,306,250 Announced the Winner
Minikonkursi Nr.6( Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-58253-05-15-2020) - “Mbikëqyrja e punimeve: “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës per zhvillim Shijak”, Njësia Administrative Shijak, Bashkia Shijak” (Programi i Rindertimit) Announced the Winner 1,331,447
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve arsimore “Shkolla 9- vjecare Ramazan Subashi” Marikaj, Vorë dhe “Shkolla 9-vjecare Ahmetaq” Ahmetaq, Vorë (Minikonkursi Nr. 1) (Programi i Rindertimit). Signed the Contract 1,349,144
Loti VI - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i aksesit ne zonat me aktivitet te larte bujqesor te Myzeqese . 5,313,780 Signed the Contract 5,085,288
Projektim i rikualifikimit urban pranë qendrës së qytetit Vlorë, Zona A drejtimi i kulles së Sahatit. 8,233,180 Announced the Winner 7,408,770
Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve në objektin Rikonstruksion i rrugës Porcelan – Kinostudio – Surrel". 1,582,400 Re-Proclaimed and Signed the Contract 1,520,000
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data