Open Procurement Albania

Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.7: Mbikqyrja e punimeve të kryera ne objektin Rikonstruksion i sheshit te Shirokes, Bashkia Shkoder .

District Shkoder
Loan No
Source of Loan/Financed by:
Loan Amount by Currency
Project Title
Description of the Project
Tender object Kjo kontratë me palë Fondin Shqiptar të Zhvillimit ( Autoritet Prokurues) dhe me Bashkimin e operatoreve ekonomikë KLODIODA SHPK & SPHAERA , me Objekt: Mbikqyrja e punimeve të kryera ne objektin Rikonstruksion i sheshit te Shirokes, Bashkia Shkoder . e lidhur në datë 26-11-2018 , është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër të datës 03-07-2018 me nr. REF: 77419-07-02-2018.
Reference No. REF-77419-07-02-2018
CPV Code
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 3,808,523
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Re-Proclaimed and Signed the Contract
Tender Announcement Date 03-07-2018
Opening Date for Submission of Bids 03-07-2018
Closing Date for Submission of Bids 02-08-2018
Sector
No. of Bidders 12
Bidders A&E Engineering SHPK &D&C Partners SHPK &M.A.K. Studio SHPK
Infratech SHPK & G&K SHPK & Archimade SHPK
Transport Highway Consulting SHPK &&Erald-G SHPK & HMK Consulting SHPK
Derbi E SHPK & GB Civil Engineering SHPK
Archispace SHPK & Tower SHPK & 6D-Plan SHPK
Geosat Group SHPK & Instituti i Konsulences ne Ndertim SHPK & Imes D SHPK
Studio Rebus SHPK &Taulant SHPK & 47 EK 79 & Iliriada PKS SHPK
Klodioda SHPK & Sphaera SHPK
Infra Konsult SHPK & Dricons SHPK & Dea Studio SHPK & Angerba SHPK
Ilyrian Consulting Engineers SHPK & Nord Comat SHPK
Gjeokonsult & Co SHPK & A. Sh. Engineering SHPK
He & Sk 11 SHPK & Invictus SHPK & G&L SHPK & Edifat SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • SPHAERA -
 • KLODIODA SHPK -
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date 10-09-2018
  Contract date 26-11-2018
  Contract Value including VAT 4,056,000
  Contract Milestones Due Dates 3 vite
  Appeals Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Cancellation reason
  Notes
  Transaction / Actual Spending Monitor treasury transaction for SPHAERA viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for SPHAERA viti 2014
  Monitor treasury transaction for SPHAERA viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for SPHAERA viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for KLODIODA SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for KLODIODA SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for KLODIODA SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for KLODIODA SHPK viti 2019-2020

  Relevant published Bulletin
  Tender Announcement Nr.27 - Dt.09-07-2018
  Announcement of Winner Nr.37 - Dt.17-09-2018
  Announcement of Contract Signing Nr.04 - Dt.28-01-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data