Open Procurement Albania

Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore

District Shkoder-Kukes-Lezhe
Loan No
Source of Loan/Financed by:
Loan Amount by Currency
Project Title
Description of the Project
Tender object Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore .

Objekti i kontrates perfshin keto projekte;

Rikonstruksion rruga Ura e Mesit Drisht-Kala e Drishtit,
Ndertimi i unazes se qytetit faza 2 seg A-G Vau i Dejes ,
Unaza e qytetit Bajram Curri, Faza e Dyte ,
Sistemim asfaltim i rruges Sanxhak - Superstrade, Faza e Dyte ,
Rikonstruksioni i rruges Rruge Nacionale (Ceren) – Radomire .
Reference No. REF-33612-08-15-2019
CPV Code
45210000-2 - Punime ndërtimi,
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 471,487,538
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Announcement Date 16-08-2019
Opening Date for Submission of Bids 16-08-2019
Closing Date for Submission of Bids 16-09-2019
Sector
No. of Bidders 11
Bidders 4 AM sh.p.k. & BONUS sh.p.k
KUPA , & PEVLAKU , & NDREGJONI , & LIQENI I VII sh.p.k
Curri sh.p.k., & Alba Konstruksion
ALBTIEFBAU , & ALB SHPRESA & COMPANY RIVIERA 2008 , & MELA
Shpresa AL sh.p.k., & BAMI sh.p.k.
GJOKA KONSTRUKSION sh.p.k., & SELAMI , & Vllaznimi
BE-IS sh.p.k., & 2T sh.p.k., & Ergi sh.p.k., & Vellezerit Hysa sh.p.k.
Gener 2 sh.p.k.
Eral Konstruksion sh.p.k. & 4-AM sh.p.k.
Shansi Invest sh.p.k & Everest sh.p.k & Jody Company sh.p.k
Fusha sh.p.k.
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • BONUS Sh.p.k 
 • 4 A-M 
 • The winning bid ALL without vat 341,585,437
  Bidder Announcement date 11-10-2019
  Contract date 22-10-2019
  Contract Value including VAT 409,902,524
  Contract Milestones Due Dates 12 muaj
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skaulifikuar:

  1. Shansi Invest sh.p.k & Everest sh.p.k & Jody Company sh.p.k.:
  Operatori ne bashkim Everest sh.p.k., nuk plotëson kriterin në pikën 2.3.1, mbi përvojën e suksesshme në realizimin e punëve të ngjashme. Kontratat e paraqitura jane me punime ne linja elektrike, kabina elektrike.
  Cancellation reason
  Notes
  Transaction / Actual Spending Monitor treasury transaction for BONUS Sh.p.k  viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for BONUS Sh.p.k  viti 2014
  Monitor treasury transaction for BONUS Sh.p.k  viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for BONUS Sh.p.k  viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for 4 A-M  viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for 4 A-M  viti 2014
  Monitor treasury transaction for 4 A-M  viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for 4 A-M  viti 2019-2020

  Relevant published Bulletin
  Tender Announcement Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Technical Specifications
  Technical Report
  Bill of Quantities
  Announcement of Winner
  Announcement of Contract Signing Nr.45 - Dt.11-11-2019
  Relacion Teknik - Specifikime Teknike - SISTEMIM – ASFALTIM RRUGA SANXHAK –SUPERSTRADE

  RAPORTI TEKNIK- UNAZA E QYTETIT BAJRAM CURRI” FAZA E DYTE SEGMENTI LAGJE PARTIZANI DHE LAGJE DARDANIA

  SPECIFIKIME TEKNIKE - "NDËRTIMI I UNAZËS SË QYTETIT FAZA II-te", SEGMENTI A-G

  PREVENTIV 2

  RELACION TEKNIKE

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data