Open Procurement Albania

Dhenie me koncesion/PPP te Portit turistik dhe te sherbimeve "Marina Limion"

Partner / Concesionary Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
Contract's Object Dhënie me koncesion/partneritet publik privat të portit turistik dhe të shërbimeve “Marina Limion”, propozim i kërkuar, dhe lloji i kontratës është “Punë”.
Forma e kontratës: B.O.T (Ndërtim – Operim – Transferim) .
Burimi i financimit: Investim privat.
Vendndodhja e parashikuar e objektit është në veri të qytetit të Sarandës dhe aktualisht është pronë nën administrim të “Porti Detar” sh.a Sarandë. Sipas kordinatave në vijim:
• 39°51’18’’N = 19°59’25’’E;
• 39°52’19’’N = 19°59’22’’E;
• 39°52’22’’N = 19°59’20’’E;
• 39°52’21’’N = 19°59’17’’E;
• 39°22’17’’N = 19°59’18’’E;
• 39°52’13’’N = 19°59’19’’E.

Saranda është qyteti më Jugor i Shqipërisë dhe ka largësi në vijë rrugore 275 km dhe ne vijë ajrore 160 km nga Tirana, kryeqyteti i Shqipërisë. Karakteristikat e vijës bregdetare janë kthesat e gurta me ngjitje vertikale dhe pemët e ndryshme.
Ref no: 32133-07-30-2019.
Procurement Method Open Procedure
Concession's Status Announced the Winner
Concessionary Company
 • L94602803N
 • MARINA LIMION
 • Last date of Submitted Documents 02-09-2019
  Concession's Held Date 02-09-2019
  No. of Bidders 1
  Bidders Kastrati” sh.a-Edil – AL – IT” sh.p.k
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • K21711502V-J61911003I
 • Kastrati sh.a & Edil – AL – IT sh.p.k
 • Cost of Concession
  Concession's Duration 35 vite
  Concession's Announcement Date 01-08-2019
  The winning bid ALL without vat 1,374,984,000
  Bidder Announcement date 25-09-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date
  Appeals Nuk është skualifikuar asnjë ofertues.
  Cancellation reason
  Public Announcement Bulletin Nr.42 Dt.21-10-2019
  Concessionaire Agreement/Acts

  Njoftimi i kontrates
  Shkrese APP Njoftim OE
  DPK Porti i Jahteve Marina Limion
  Njoftim Fituesi

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data