Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
9 PURA-MEDICAL 13 53,067,420 12 49,867,420 37,369,750

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procurement Authority Tenderer/Contracting Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Regional Hospital of Durrës Regional Hospital of Durrës Transport dhe asgjesim i mbetjeve te rrezikshme Spitalore” për Spitalin Rajonal Durrës. 13,400,000 Signed the Contract PURA-MEDICAL 7,600,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Trajtimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore anatomike të lëngëta dhe të ngurta“ për QSUNT Signed the Contract PURA-MEDICAL
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Trajtimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore anatomike të lëngëta dhe të ngurta“ për QSUNT 2,070,000 Announced the Winner PURA-MEDICAL 1,980,000.00
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda “Shërbimi i evadimit të mbetjeve të rrezikshme spitalore“ për Spitalin Sarandë 1,129,980 Signed the Contract PURA-MEDICAL 570,000.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Evadimi i Mbetjeve te rrezikshme spitalore per periudhen 12 mujore ne SUSHN”. - nder to dhe mbetje Covid - 19 . Signed the Contract PURA-MEDICAL
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana “Evadimi i Mbetjeve te rrezikshme spitalore per periudhen 12 mujore ne SUSHN”. - nder to dhe mbetje Covid - 19 . 17,662,240 Announced the Winner PURA-MEDICAL 15,381,250.00
Hospital Service Directorate of Korça Hospital Service Directorate of Korça Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore, Spitali Korçe 643,200 Announced the Winner PURA-MEDICAL 580,000.00
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Eleminim i mbetjeve Spitalore te rrezikshme 8,910,000 Announced the Winner PURA-MEDICAL 6,000,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Trajtimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore anatomike të lëngëta dhe të ngurta për QSUT për vitin 2019 3,420,000 Signed the Contract PURA-MEDICAL 2,700,000.00
Hospital Service Directorate of Gramsh Hospital Service Directorate of Gramsh Evadim i mbetjeve spitalore 832,000 Signed the Contract PURA-MEDICAL 768,000.00
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Sherbimi I Mbetjeve Spitalore Loti 1 720,000 Signed the Contract PURA-MEDICAL 710,500.00
National Center for Blood Transfusion National Center for Blood Transfusion Evadimi dhe Trajtimi i Mbetjeve Infekte Spitalore 3,200,000 Cancelled Procurement PURA-MEDICAL 2,240,000.00
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Shërbimi i trajtimit të Mbetjeve Spitalore për Spitalin Rajonal Berat 1,080,000 Signed the Contract PURA-MEDICAL 1,080,000.00
  • < previous
  • 1
  • next >

SUPPORTERS


The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.