Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 PURA-MEDICAL 13 53,067,420 12 49,867,420 37,369,750

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Transport dhe asgjesim i mbetjeve te rrezikshme Spitalore” për Spitalin Rajonal Durrës. 13,400,000 Lidhur Kontrata PURA-MEDICAL 7,600,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Trajtimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore anatomike të lëngëta dhe të ngurta“ për QSUNT Lidhur Kontrata PURA-MEDICAL
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Trajtimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore anatomike të lëngëta dhe të ngurta“ për QSUNT 2,070,000 Njoftuar Fituesi PURA-MEDICAL 1,980,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë “Shërbimi i evadimit të mbetjeve të rrezikshme spitalore“ për Spitalin Sarandë 1,129,980 Lidhur Kontrata PURA-MEDICAL 570,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Evadimi i Mbetjeve te rrezikshme spitalore per periudhen 12 mujore ne SUSHN”. - nder to dhe mbetje Covid - 19 . Lidhur Kontrata PURA-MEDICAL
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë “Evadimi i Mbetjeve te rrezikshme spitalore per periudhen 12 mujore ne SUSHN”. - nder to dhe mbetje Covid - 19 . 17,662,240 Njoftuar Fituesi PURA-MEDICAL 15,381,250.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore, Spitali Korçe 643,200 Njoftuar Fituesi PURA-MEDICAL 580,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Eleminim i mbetjeve Spitalore te rrezikshme 8,910,000 Njoftuar Fituesi PURA-MEDICAL 6,000,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Trajtimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore anatomike të lëngëta dhe të ngurta për QSUT për vitin 2019 3,420,000 Lidhur Kontrata PURA-MEDICAL 2,700,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Evadim i mbetjeve spitalore 832,000 Lidhur Kontrata PURA-MEDICAL 768,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi I Mbetjeve Spitalore Loti 1 720,000 Lidhur Kontrata PURA-MEDICAL 710,500.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Evadimi dhe Trajtimi i Mbetjeve Infekte Spitalore 3,200,000 Anuluar Procedura PURA-MEDICAL 2,240,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shërbimi i trajtimit të Mbetjeve Spitalore për Spitalin Rajonal Berat 1,080,000 Lidhur Kontrata PURA-MEDICAL 1,080,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.