Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
2 Vashtemia SHPK & ARTYKA II 6 166,937,506 6 166,937,506 102,453,200

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Maliq Sistemim asfaltim rrugë në Njësitë Administrative 74,997,785 Signed the Contract Vashtemia SHPK & ARTYKA II 51,347,160.00
Local Unit Maliq Sistemim asfaltim rrugë në Njësitë Administrative 2021 26,665,898 Announced the Winner Vashtemia SHPK & ARTYKA II 14,442,430.00
Local Unit Korçë Ndërtimi i rrjetit të kanalizimeve të ujrave të përdorura në rrugët ‘Kajo Karafili”, “Fore Çunoti” etj në qytetin e Korçës, si dhe në disa rrugë në fshatrat Drenovë dhe Boboshticë në NJ.A. Drenovë. 12,754,000 Signed the Contract Vashtemia SHPK & ARTYKA II 7,880,670.00
Local Unit Maliq Sistemim asfaltim rruge ne Njesite Administrative 26,666,525 Signed the Contract Vashtemia SHPK & ARTYKA II 15,234,620.00
Local Unit Maliq Transport materialesh për mirëmbajtjen e rrugëve të fushës 3,563,174 Signed the Contract Vashtemia SHPK & ARTYKA II 2,024,340.00
Local Unit Maliq Sistemim Asfaltim Rruga e Vaskave Maliq Faza I 22,290,124 Signed the Contract Vashtemia SHPK & ARTYKA II 11,523,980.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data