Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 Vashtemia SHPK & ARTYKA II 6 166,937,506 6 166,937,506 102,453,200

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim asfaltim rrugë në Njësitë Administrative 74,997,785 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK & ARTYKA II 51,347,160.00
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim asfaltim rrugë në Njësitë Administrative 2021 26,665,898 Njoftuar Fituesi Vashtemia SHPK & ARTYKA II 14,442,430.00
Qeverisja Vendore Korçë Ndërtimi i rrjetit të kanalizimeve të ujrave të përdorura në rrugët ‘Kajo Karafili”, “Fore Çunoti” etj në qytetin e Korçës, si dhe në disa rrugë në fshatrat Drenovë dhe Boboshticë në NJ.A. Drenovë. 12,754,000 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK & ARTYKA II 7,880,670.00
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim asfaltim rruge ne Njesite Administrative 26,666,525 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK & ARTYKA II 15,234,620.00
Qeverisja Vendore Maliq Transport materialesh për mirëmbajtjen e rrugëve të fushës 3,563,174 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK & ARTYKA II 2,024,340.00
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim Asfaltim Rruga e Vaskave Maliq Faza I 22,290,124 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK & ARTYKA II 11,523,980.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data