Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
14 TOP-OIL 35 59,238,134 35 59,238,134 49,348,735

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Roskovec Loti 5 “Vaj dhe graso për (Bashkin Roskovec, Ndërmarrjen e Mirëmbajtjes së Mjedisit,Ndërmarrjen e shërbimeve Komunale dhe Ndërmarrjen e Pyjeve Ujitje-Kullimi dhe Mirmbajtje Rrugë e Varreza) 1,190,441 Announced the Winner TOP-OIL 607,770.00
Local Unit Tiranë Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanike,antifrize 8,585,033 Signed the Contract TOP-OIL 7,997,000.00
Local Unit Gjirokastër Vaj Alkool 1,582,604 Signed the Contract TOP-OIL 1,122,240.00
Local Unit Divjakë Blerje lubrifikante (vajra, graso, filtra, etj) për kryerjen e shërbimeve profilaktike për mjetet e Bashkisë Divjakë 1,843,926 Signed the Contract TOP-OIL 1,574,200.00
Local Unit Vlorë NSHP Vaj alkol graso antifrize Announced the Winner TOP-OIL 414,000.00
Local Unit Tiranë Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik, antifrize 5,730,484 Signed the Contract TOP-OIL 4,335,500.00
Local Unit Gjirokastër Blerje vaj dhe alkool për mjetet 1,000,300 Signed the Contract TOP-OIL 691,240.00
Local Unit Tiranë Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik, antifrize 2,997,600 Signed the Contract TOP-OIL 2,845,300.00
Local Unit Lezhë Blerje vaj transformatori per nevoja te UK Sh.a Lezhe Signed the Contract TOP-OIL 210,000
Local Unit Lushnje Blerje lubrifikante (vaj graso filtra) 921,667 Signed the Contract TOP-OIL 820,700.00
Local Unit Fier Blerje lubrifikante 5,029,270 Signed the Contract TOP-OIL 4,490,550.00
Local Unit Lushnje Blerje lubrifikante (vaj graso filtra) 1,088,333 Signed the Contract TOP-OIL 606,060.00
Local Unit Tiranë Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik, antifrize, AD BLU 4,948,050 Signed the Contract TOP-OIL 4,746,400.00
Local Unit Maliq Blerje vaj, graso, antifrize 1,075,100 Announced the Winner TOP-OIL 489,770.00
Local Unit Tiranë Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik 2,357,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract TOP-OIL 2,233,700.00
Local Unit Divjakë Blerje lubrifikantesh (vajra, filtra,graso) per nevojat e Bashkise Divjake 2,253,667 Re-Proclaimed and Signed the Contract TOP-OIL 1,810,760.00
Local Unit Berat Blerje lubrifikant dhe graso per automjetet Signed the Contract TOP-OIL 194,775
Local Unit Lushnje Blerje lubrifikante, vaj graso filtra 921,603 Signed the Contract TOP-OIL 606,860.00
Local Unit Kurbin Blerje graso dhe vaj për mjetet e rënda, për Agjencinë e Kullimit & Vaditjes, Bashkia Kurbin 812,500 Signed the Contract TOP-OIL 522,100.00
Local Unit Fier Blerje vaji lubrifikant 1,833,200 Signed the Contract TOP-OIL 1,764,200.00
Local Unit Divjakë Blerje lubrifikantesh (vajra, filtra, graso) për mjetet e Bashkisë Divjakë 2,530,000 Signed the Contract TOP-OIL 1,692,390
Local Unit Tiranë Blerje Ad Blue për automjetet për vitin 2018 946,667 Announced the Winner TOP-OIL 720,000
Local Unit Tiranë Blerje vaj dhe graso për automjetet 1,649,033 Announced the Winner TOP-OIL 1,634,700
Local Unit Kurbin Blerje graso dhe vaj për mjetet e rënda, për Agjencinë e Kullimit & Vaditjes, Bashkia Kurbin 812,500 Signed the Contract TOP-OIL 520,000.00
Local Unit Lushnje Blerje lubrifikante (vaj, graso, filtra), për mjetet e makinerinë e rëndë 1,166,663 Announced the Winner TOP-OIL 878,950
Local Unit Fier Blerje Vaj Lubrifikant (vaj motorri , hidrauliku , kamio) 2,535,550 Signed the Contract TOP-OIL 2,021,600.00
Local Unit Kamëz Blerje ADBLUE 599,940 Signed the Contract TOP-OIL 416,625.00
Local Unit Divjakë Blerje vajrash per Ndermarrjen Komunale, Bashkia Divjake 333,333 Signed the Contract TOP-OIL 229,970.00
Local Unit Kurbin Blerje Graso dhe Vajra (lubrifikante) për mjetet e Agjencisë së Kullimit dhe Vaditjes, Bashkia Kurbin 788,997 Signed the Contract TOP-OIL 423,900.00
Local Unit Shkodër Riparim/avolzhim, elektromotorr/transformator 355,000 Signed the Contract TOP-OIL 336,600.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data