Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Elbasan "ERALD - G" sh.p.k. & “6D PLAN” sh.p.k & “NET – GROUP” sh.p.k 2 50,922,666 2 50,922,666 50,911,300

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Elbasan LOT 2: Hartimi I Studim-projektimit per ndertim te veprave te marrjes,linjes se transmetimit nga burimet e Fush Bullit ne Koder Krast e madhe ,te impiantit te trajtimit te ujit si dhe linjes se dergimit nga Koder Krast deri ne deri ne depon shperndarese 46,688,458 Signed the Contract "ERALD - G" sh.p.k. & “6D PLAN” sh.p.k & “NET – GROUP” sh.p.k 46,688,400.00
Local Unit Elbasan LOT 1: Hartimi I Studim-projektimit per ndertim te vepres se marrjes,linjes se transmetimit nga burimet e Labinot Mal deri ne fshatin Labinot Fushe,Griqan dhe Godolesh me pus shuarje dhe rrjet shperndares 4,234,208 Signed the Contract "ERALD - G" sh.p.k. & “6D PLAN” sh.p.k & “NET – GROUP” sh.p.k 4,222,900.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data