Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Elbasan "ERALD - G" sh.p.k. & “6D PLAN” sh.p.k & “NET – GROUP” sh.p.k 2 50,922,666 2 50,922,666 50,911,300

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Elbasan LOT 2: Hartimi I Studim-projektimit per ndertim te veprave te marrjes,linjes se transmetimit nga burimet e Fush Bullit ne Koder Krast e madhe ,te impiantit te trajtimit te ujit si dhe linjes se dergimit nga Koder Krast deri ne deri ne depon shperndarese 46,688,458 Lidhur Kontrata "ERALD - G" sh.p.k. & “6D PLAN” sh.p.k & “NET – GROUP” sh.p.k 46,688,400.00
Qeverisja Vendore Elbasan LOT 1: Hartimi I Studim-projektimit per ndertim te vepres se marrjes,linjes se transmetimit nga burimet e Labinot Mal deri ne fshatin Labinot Fushe,Griqan dhe Godolesh me pus shuarje dhe rrjet shperndares 4,234,208 Lidhur Kontrata "ERALD - G" sh.p.k. & “6D PLAN” sh.p.k & “NET – GROUP” sh.p.k 4,222,900.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data