Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
5 DION-AL 24 1,060,744,685 24 1,060,744,685 1,052,102,914

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Kurbin Rindërtimi i 225 banesave individuale në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit.(Programi i Rindertimit) 517,362,444 Signed the Contract DION-AL 516,863,548.00
Local Unit Tiranë Sheshe Rekreative në Zonën Urbane të Tiranës 4,166,667 Signed the Contract DION-AL 3,888,706.00
Local Unit Tiranë “Tirana Akademi e Çiklizmit (Ndërtim Montim)” 11,502,497 Announced the Winner DION-AL 10,697,158.00
Local Unit Durrës Loti 5: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget Deshmoreve - Shetitores Taulantia- Bulevardit Dyrrah- Epidamn, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit). 126,627,899 Signed the Contract DION-AL 125,355,680.00
Local Unit Vau i Dejës LOTI 2 Objekti: Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi (Katering) për qendrën Sociale Multifunksionale BESA Barbullush 3,276,666 Signed the Contract DION-AL 3,257,232
Local Unit Vau i Dejës LOTI 1 : Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi (Katering) për për Konviktin e Shkollës Profesionale "Ndre Mjeda" 3,183,653 Signed the Contract DION-AL 3,184,597
Local Unit Durrës Rikonstruksion i ngrohjes së Pallatit të kulturës A.Moisiu 23,333,000 Signed the Contract DION-AL 22,230,200.00
Local Unit Tiranë Furnizim dhe shërbime për mencat 2,346,607 Signed the Contract DION-AL 2,288,000
Local Unit Berat Shërbim gatimi dhe servimi i ushqimit për çerdhet, kopshtet dhe konviktin 111,658,563 Signed the Contract DION-AL 110,542,611.00
Local Unit Tiranë Shtesë kontrate: "Pastrimi i pjesës Lindore- 3 të Qytetit të Tiranës" 32,964,665 Signed the Contract + Additional Contract DION-AL 32941831.6833333
Local Unit Tiranë Shtesë kontrate: “Pastrimi i pjesës Lindore - 3 të Qytetit Tiranës” 25,361,660 Signed the Contract + Additional Contract DION-AL 25,361,660.00
Local Unit Durrës Blerje kamion vetëshkarkues (Teknologjik) 1,660,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract DION-AL 1,649,000.00
Local Unit Tiranë Furnizim me ushqim catering për mensën sociale 2,200,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract DION-AL 2,194,500.00
Local Unit Tiranë Shërbimi i pastrimit dhe grumbullimit të mbeturinave në territorin e Njësisë Administrative Kashar 7,381,116 Signed the Contract DION-AL 7,381,115.00
Local Unit Tiranë Furnizim me ushqim catering për njerëz në nevojë 773,314 Signed the Contract DION-AL 772,966.00
Local Unit Tiranë Furnizim me ushqim catering për mensën sociale 800,000 Signed the Contract DION-AL 799,800.00
Local Unit Tiranë Shtesë kontrate për : Shërbime (Katering) për mencat e Qendrës Sociale "Të qëndrojmë së bashku” 397,382 Signed the Contract + Additional Contract DION-AL 397,381.00
Local Unit Tiranë Shtesë kontrate : “Shërbimi i pastrimit dhe grumbullimit te mbeturinave në territorin e Njësisë Administrative Kashar” 7,381,116 Signed the Contract + Additional Contract DION-AL 7381115.53583333
Local Unit Tiranë Shtesë kontrate për objektin: “Shërbimi i pastrimit publik, (Zona Unaza e Re), Njësia Administrative, Kashar, Tiranë”. 5,277,984 Signed the Contract DION-AL 5277984.50833333
Local Unit Tiranë Cleaning of the Eastern part - 3 of Tirana City - Funded from Municipality revenues 169,434,000 Signed the Contract DION-AL 165,990,884.00
Local Unit Tiranë Furnizim me ushqim catering per njerezit ne nevoje per Qendren Sociale “Shtepia e Perbashket “ per vitin 2016 1,986,617 Announced the Winner DION-AL 1,985,425.00
Local Unit Tiranë Furnizim me ushqim catering për mensën sociale 660,000 Signed the Contract DION-AL 660,000.00
Local Unit Tiranë Furnizim me ushqim catering per njerez ne nevoje 733,315 Signed the Contract DION-AL 726,000.00
Local Unit Tiranë Supplement to the Contract for the facility: Removal of urban waste of Administrative Unit, Ndroq 275,520 Signed the Contract + Additional Contract DION-AL 275,519.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data