Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 DION-AL 24 1,060,744,685 24 1,060,744,685 1,052,102,914

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi i 225 banesave individuale në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit.(Programi i Rindertimit) 517,362,444 Lidhur Kontrata DION-AL 516,863,548.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sheshe Rekreative në Zonën Urbane të Tiranës 4,166,667 Lidhur Kontrata DION-AL 3,888,706.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Tirana Akademi e Çiklizmit (Ndërtim Montim)” 11,502,497 Njoftuar Fituesi DION-AL 10,697,158.00
Qeverisja Vendore Durrës Loti 5: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget Deshmoreve - Shetitores Taulantia- Bulevardit Dyrrah- Epidamn, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit). 126,627,899 Lidhur Kontrata DION-AL 125,355,680.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës LOTI 2 Objekti: Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi (Katering) për qendrën Sociale Multifunksionale BESA Barbullush 3,276,666 Lidhur Kontrata DION-AL 3,257,232
Qeverisja Vendore Vau i Dejës LOTI 1 : Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi (Katering) për për Konviktin e Shkollës Profesionale "Ndre Mjeda" 3,183,653 Lidhur Kontrata DION-AL 3,184,597
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion i ngrohjes së Pallatit të kulturës A.Moisiu 23,333,000 Lidhur Kontrata DION-AL 22,230,200.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim dhe shërbime për mencat 2,346,607 Lidhur Kontrata DION-AL 2,288,000
Qeverisja Vendore Berat Shërbim gatimi dhe servimi i ushqimit për çerdhet, kopshtet dhe konviktin 111,658,563 Lidhur Kontrata DION-AL 110,542,611.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: "Pastrimi i pjesës Lindore- 3 të Qytetit të Tiranës" 32,964,665 Lidhur Kontrata +Shtesë DION-AL 32941831.6833333
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: “Pastrimi i pjesës Lindore - 3 të Qytetit Tiranës” 25,361,660 Lidhur Kontrata +Shtesë DION-AL 25,361,660.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kamion vetëshkarkues (Teknologjik) 1,660,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate DION-AL 1,649,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim catering për mensën sociale 2,200,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate DION-AL 2,194,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbimi i pastrimit dhe grumbullimit të mbeturinave në territorin e Njësisë Administrative Kashar 7,381,116 Lidhur Kontrata DION-AL 7,381,115.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim catering për njerëz në nevojë 773,314 Lidhur Kontrata DION-AL 772,966.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim catering për mensën sociale 800,000 Lidhur Kontrata DION-AL 799,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate për : Shërbime (Katering) për mencat e Qendrës Sociale "Të qëndrojmë së bashku” 397,382 Lidhur Kontrata +Shtesë DION-AL 397,381.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate : “Shërbimi i pastrimit dhe grumbullimit te mbeturinave në territorin e Njësisë Administrative Kashar” 7,381,116 Lidhur Kontrata +Shtesë DION-AL 7381115.53583333
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate për objektin: “Shërbimi i pastrimit publik, (Zona Unaza e Re), Njësia Administrative, Kashar, Tiranë”. 5,277,984 Lidhur Kontrata DION-AL 5277984.50833333
Qeverisja Vendore Tiranë Pastrimi i pjesës Lindore - 3 të Qytetit të Tiranës - Finacuar nga Te ardhurat e bashkise 169,434,000 Lidhur Kontrata DION-AL 165,990,884.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim catering per njerezit ne nevoje per Qendren Sociale “Shtepia e Perbashket “ per vitin 2016 1,986,617 Njoftuar Fituesi DION-AL 1,985,425.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim catering për mensën sociale 660,000 Lidhur Kontrata DION-AL 660,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim me ushqim catering per njerez ne nevoje 733,315 Lidhur Kontrata DION-AL 726,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë Kontrate për objektin: Largimi i mbeturinave urbane të Njësisë Administrative, Ndroq 275,520 Lidhur Kontrata +Shtesë DION-AL 275,519.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data