Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
6 KEVIN CONSTRUKSION 6 75,505,719 5 63,058,471 46,840,106

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Dibër Rikonstruksion i Kanalit ujites Perroi i Llixhave-Lagjja Dobrove. 6,383,333 Signed the Contract KEVIN CONSTRUKSION 4,686,593.00
Local Unit Shkodër Rikonstuksion Shkolla Jordan Misja 28,331,597 Signed the Contract KEVIN CONSTRUKSION 21,905,792.00
Local Unit Roskovec Rehabilitim /perforcim banesash ekzistuese 12,500,010 Signed the Contract KEVIN CONSTRUKSION 8,984,176.00
Local Unit Berat RIKONSTRUKSION I RRUGEVE DHE QENDRES NE FSHATIN BILÇË, NJËSIA ADMINISTRATIVE VELABISHT,BASHKIA BERAT 12,447,248 Cancelled Procurement KEVIN CONSTRUKSION 9,334,021.00
Local Unit Lezhë Rikonstruksion i rruges lagje ZalleShenkoll dhe sistemim , asfaltim i rruges varrezave 9,998,320 Signed the Contract KEVIN CONSTRUKSION 7,114,540.00
Local Unit Fier Rehabilitimi i varrezave te deshmoreve te kombit 5,845,211 Signed the Contract KEVIN CONSTRUKSION 4,149,005.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data