Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 KEVIN CONSTRUKSION 6 75,505,719 5 63,058,471 46,840,106

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstruksion i Kanalit ujites Perroi i Llixhave-Lagjja Dobrove. 6,383,333 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 4,686,593.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstuksion Shkolla Jordan Misja 28,331,597 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 21,905,792.00
Qeverisja Vendore Roskovec Rehabilitim /perforcim banesash ekzistuese 12,500,010 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 8,984,176.00
Qeverisja Vendore Berat RIKONSTRUKSION I RRUGEVE DHE QENDRES NE FSHATIN BILÇË, NJËSIA ADMINISTRATIVE VELABISHT,BASHKIA BERAT 12,447,248 Anuluar Procedura KEVIN CONSTRUKSION 9,334,021.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rikonstruksion i rruges lagje ZalleShenkoll dhe sistemim , asfaltim i rruges varrezave 9,998,320 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 7,114,540.00
Qeverisja Vendore Fier Rehabilitimi i varrezave te deshmoreve te kombit 5,845,211 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 4,149,005.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data