Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Durrës "RAJLI NDERTIM" SHPK & "GPG COMPANY" SHPK 5 943,412,253 5 943,412,253 943,223,967

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Durrës Riforcim godine banimi 10-11 kate mbi toke dhe nje kat nen toke , rruga Neki Libohova nr..15, rruga Abaz Celkupa nr. 26, kod GIS: 24907, 24923 35,445,341 Signed the Contract "RAJLI NDERTIM" SHPK & "GPG COMPANY" SHPK 35,445,341.00
Local Unit Durrës Riforcimi pallateve me kod gis: 7330, 5630, 851, 7294, 5541, 60069, 7314, 117, 5638. (Programi i Rindërtimit) 508,845,578 Signed the Contract "RAJLI NDERTIM" SHPK & "GPG COMPANY" SHPK 508,799,761.00
Local Unit Durrës Loti 2 me objekt:Rikonstruksioni dhe riparimi mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Durrës, Njësitë Administrative Nr.5 dhe Rrashbull (Programi i Rindertimit) 206,886,000 Signed the Contract "RAJLI NDERTIM" SHPK & "GPG COMPANY" SHPK 206,840,256.00
Local Unit Durrës Riforcim godine banimi 10-11 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, Rruga “Neki Libohova” nr.15, Rruga “Abaz Celkupa” nr.26, kod GIS 24907, 24923 (Programi i Rindërtimit) 89,574,400 Signed the Contract "RAJLI NDERTIM" SHPK & "GPG COMPANY" SHPK 89,561,032.00
Local Unit Durrës Loti 1: Rikonstruksion ose riparimin e mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat), ne rruget “Glaukia -Hysen Kertusha-Aleksander Goga-Telat Noga”, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit). 102,660,934 Signed the Contract "RAJLI NDERTIM" SHPK & "GPG COMPANY" SHPK 102,577,577.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data