Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
6 ALKO IMPEX CONSTRUCTION 14 1,105,554,563 14 1,105,554,563 1,436,596,699

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Sarandë Sherbimi dhe largimi i mbetjeve urbane 131,688,333 Announced the Winner ALKO IMPEX CONSTRUCTION 125,266,845.00
Local Unit Shkodër Minikontrata 1 Sherbimi i pastrimit zona "Qendrore" Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION
Local Unit Shkodër Sherbimi i pastrimit zona "Qendrore" 217,684,748 Announced the Winner ALKO IMPEX CONSTRUCTION 205,428,757.00
Local Unit Himarë Marrëveshje kuadër me kohëzgjatje 24 (njëzet e katër) muaj: “Mirëmbajte e gjelbërimit në hapsirat publike dhe varezat”. 43,333,333 Re-Proclaimed and Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION 33,373,040.00
Local Unit Elbasan Minikontrate 1-Loti I: Kryerja e shërbimit të pastrimit në qytetin e Elbasanit Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION 264,201,578.00
Local Unit Elbasan Loti I: Kryerja e shërbimit të pastrimit në qytetin e Elbasanit 266,341,935 Announced the Winner ALKO IMPEX CONSTRUCTION 264,201,578.00
Local Unit Devoll Sherbimi i Pastrimit per Bashkine Devoll 97,242,575 Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION 95,782,140.00
Local Unit Sarandë Pastrimi dhe largimi i mbetjeve urbane 131,855,000 Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION 129,808,930.00
Local Unit Himarë Mirëmbajtje e shëtitoreve në Himarë,Jal,Dhërmi dhe Qeparo 4,165,674 Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION 3,501,730.00
Local Unit Divjakë Blerje kosha metalik per Agjensine e Sherbimeve Komunale 1,791,666 Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION 1,650,000.00
Local Unit Shkodër Minikontrate 1-Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Shkodër Zona Qendrore Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION 104,303,262.00
Local Unit Shkodër Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Shkodër Zona Qendrore 105,658,072 Announced the Winner ALKO IMPEX CONSTRUCTION 104,303,262.00
Local Unit Devoll Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Devoll 99,988,225 Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION 98,993,589.00
Local Unit Devoll Shërbimi i pastrimit të territorit të Bashkisë Devoll dhe Institucioneve në varësi të saj 5,805,002 Signed the Contract ALKO IMPEX CONSTRUCTION 5781987.5
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data