Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 ALKO IMPEX CONSTRUCTION 14 1,105,554,563 14 1,105,554,563 1,436,596,699

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Sarandë Sherbimi dhe largimi i mbetjeve urbane 131,688,333 Njoftuar Fituesi ALKO IMPEX CONSTRUCTION 125,266,845.00
Qeverisja Vendore Shkodër Minikontrata 1 Sherbimi i pastrimit zona "Qendrore" Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit zona "Qendrore" 217,684,748 Njoftuar Fituesi ALKO IMPEX CONSTRUCTION 205,428,757.00
Qeverisja Vendore Himarë Marrëveshje kuadër me kohëzgjatje 24 (njëzet e katër) muaj: “Mirëmbajte e gjelbërimit në hapsirat publike dhe varezat”. 43,333,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate ALKO IMPEX CONSTRUCTION 33,373,040.00
Qeverisja Vendore Elbasan Minikontrate 1-Loti I: Kryerja e shërbimit të pastrimit në qytetin e Elbasanit Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION 264,201,578.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti I: Kryerja e shërbimit të pastrimit në qytetin e Elbasanit 266,341,935 Njoftuar Fituesi ALKO IMPEX CONSTRUCTION 264,201,578.00
Qeverisja Vendore Devoll Sherbimi i Pastrimit per Bashkine Devoll 97,242,575 Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION 95,782,140.00
Qeverisja Vendore Sarandë Pastrimi dhe largimi i mbetjeve urbane 131,855,000 Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION 129,808,930.00
Qeverisja Vendore Himarë Mirëmbajtje e shëtitoreve në Himarë,Jal,Dhërmi dhe Qeparo 4,165,674 Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION 3,501,730.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje kosha metalik per Agjensine e Sherbimeve Komunale 1,791,666 Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION 1,650,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Minikontrate 1-Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Shkodër Zona Qendrore Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION 104,303,262.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Shkodër Zona Qendrore 105,658,072 Njoftuar Fituesi ALKO IMPEX CONSTRUCTION 104,303,262.00
Qeverisja Vendore Devoll Shërbimi i pastrimit për Bashkinë Devoll 99,988,225 Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION 98,993,589.00
Qeverisja Vendore Devoll Shërbimi i pastrimit të territorit të Bashkisë Devoll dhe Institucioneve në varësi të saj 5,805,002 Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION 5781987.5
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data