Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
3 Integrated Technology Services 5 150,765,856 5 150,765,856 144,302,670

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Korçë Blerje matesa uji elektronik 8,675,000 Signed the Contract Integrated Technology Services 8,581,640.00
Local Unit Tiranë Permiresimi i matjeve te enteve private qe perdorin ujin si lende te pare" 99,902,997 Signed the Contract Integrated Technology Services 93970962.45
Local Unit Korçë Furnizimi dhe instalimi i sistemit automatik të matjes të ujit të pijëshëm në fshatin Mborje” sipas Projektit "Bashkëveprimi ndërkufitar për furnizimin me ujë të pastër nëpërmjet një mjedisi të shëndetshëm“ ( ”SAVE SAFE WATER”). 13,125,800 Signed the Contract Integrated Technology Services 12,841,605.00
Local Unit Korçë Blerje bateri per matesat e ujit elektronik 1,600,000 Announced the Winner Integrated Technology Services 1,500,000
Local Unit Rrogozhinë Rikonstruksion i magjistralit kryesor dhe rrjetit të brendshëm të Ujësjellësit, në Bashkinë Rrogozhinë, Loti I 27,462,059 Signed the Contract Integrated Technology Services 27408462.5
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data