Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 Integrated Technology Services 5 150,765,856 5 150,765,856 144,302,670

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Korçë Blerje matesa uji elektronik 8,675,000 Lidhur Kontrata Integrated Technology Services 8,581,640.00
Qeverisja Vendore Tiranë Permiresimi i matjeve te enteve private qe perdorin ujin si lende te pare" 99,902,997 Lidhur Kontrata Integrated Technology Services 93970962.45
Qeverisja Vendore Korçë Furnizimi dhe instalimi i sistemit automatik të matjes të ujit të pijëshëm në fshatin Mborje” sipas Projektit "Bashkëveprimi ndërkufitar për furnizimin me ujë të pastër nëpërmjet një mjedisi të shëndetshëm“ ( ”SAVE SAFE WATER”). 13,125,800 Lidhur Kontrata Integrated Technology Services 12,841,605.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje bateri per matesat e ujit elektronik 1,600,000 Njoftuar Fituesi Integrated Technology Services 1,500,000
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Rikonstruksion i magjistralit kryesor dhe rrjetit të brendshëm të Ujësjellësit, në Bashkinë Rrogozhinë, Loti I 27,462,059 Lidhur Kontrata Integrated Technology Services 27408462.5
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data