Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Tiranë Vojsava Zenelaj 7 61,678,770 7 61,678,770 58,100,150

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Blerje veshje të ndryshme pune për UKT sh.a 7,198,530 Signed the Contract Vojsava Zenelaj 6,991,930.00
Local Unit Tiranë Loti 2 ”Blerje këpucë për Policinë Bashkiake” 2,220,000 Announced the Winner Vojsava Zenelaj 1,850,000.00
Local Unit Tiranë Loti 1 ”Blerje uniforma për Policinë Bashkiake”. 5,972,400 Announced the Winner Vojsava Zenelaj 5,549,600.00
Local Unit Tiranë Blerje veshje të ndryshme pune për UKT sh.a 8,999,573 Announced the Winner Vojsava Zenelaj 7,992,520.00
Local Unit Tiranë Uniforma dhe veshje te tjera speciale per Policine Bashkiake 13,333,300 Signed the Contract Vojsava Zenelaj 13,286,700.00
Local Unit Tiranë “Uniforma dhe veshje të tjera speciale për Policinë Bashkisë për vitin 2019”. 13,455,000 Signed the Contract Vojsava Zenelaj 12,443,400.00
Local Unit Tiranë Uniforma dhe veshje të tjera speciale për Bashkinë Tiranë (Policinë Bashkiake) 10,499,967 Signed the Contract Vojsava Zenelaj 9,986,000.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data