Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
2 Hekuran Veliaj 17 1,900,937 17 1,900,937 1,944,068

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Patos Loti 2: Blerje materiale hidraulike. 428,340 Re-Proclaimed and Signed the Contract Hekuran Veliaj 365,720.00
Local Unit Patos Blerje bazë materiale për rikonstruksionin e Kopshtit Mustafa Matohiti, adaptim në banesa për familjet në nevojë Announced the Winner Hekuran Veliaj 680,000.00
Local Unit Patos Blerje shirita plastik për kufizimin e rrugëve dhe shesheve Announced the Winner Hekuran Veliaj 6,000.00
Local Unit Patos Blerje baze materiale per adaptimin e nje hyrje te ish qendra e kualifikimit Signed the Contract Hekuran Veliaj 119998.00
Local Unit Patos Blerje bazë materiale për dekorin e shkollave Signed the Contract Hekuran Veliaj 32,000
Local Unit Patos Linjat për vaditje 26,847 Signed the Contract Hekuran Veliaj 20,500.00
Local Unit Patos Blerjë detergjent dhe materiale të higjenës 572,607 Signed the Contract Hekuran Veliaj 55,000
Local Unit Patos Blerje dryna per mbyllje dere 5,820 Signed the Contract Hekuran Veliaj 4,600
Local Unit Patos Blerje shirit dhe konik plastik 13,000 Signed the Contract Hekuran Veliaj 10,000.00
Local Unit Has Sherbime dhe blerje Pjese Kembimi per Automjetet. 332,700 Signed the Contract Hekuran Veliaj 320,000.00
Local Unit Patos Blerje baze materiale per skenografine ne Pallatin e Kultures 28,310 Signed the Contract Hekuran Veliaj 25,000.00
Local Unit Patos Blerje baze materiale per kostumografine ne Pallatin e Kultures. 21,420 Signed the Contract Hekuran Veliaj 20,000.00
Local Unit Patos Blerje vegla pune 26,400 Signed the Contract Hekuran Veliaj 20,000.00
Local Unit Patos Blerje materiale hidrosanitare per PMZH Patos 64,943 Signed the Contract Hekuran Veliaj 50,000.00
Local Unit Patos Blerje per mirembajtje mjetesh. 33,000 Signed the Contract Hekuran Veliaj 28,000.00
Local Unit Patos Blerje bojera per lyerjen e fasadave te shkollave 332,950 Signed the Contract Hekuran Veliaj 172,750.00
Local Unit Patos Purchase of material base for the Project 14,600 Signed the Contract Hekuran Veliaj 14,500.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data