Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 Hekuran Veliaj 17 1,900,937 17 1,900,937 1,944,068

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Patos Loti 2: Blerje materiale hidraulike. 428,340 Rishpallje me Lidhje Kontrate Hekuran Veliaj 365,720.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për rikonstruksionin e Kopshtit Mustafa Matohiti, adaptim në banesa për familjet në nevojë Njoftuar Fituesi Hekuran Veliaj 680,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje shirita plastik për kufizimin e rrugëve dhe shesheve Njoftuar Fituesi Hekuran Veliaj 6,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje baze materiale per adaptimin e nje hyrje te ish qendra e kualifikimit Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 119998.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për dekorin e shkollave Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 32,000
Qeverisja Vendore Patos Linjat për vaditje 26,847 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 20,500.00
Qeverisja Vendore Patos Blerjë detergjent dhe materiale të higjenës 572,607 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 55,000
Qeverisja Vendore Patos Blerje dryna per mbyllje dere 5,820 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 4,600
Qeverisja Vendore Patos Blerje shirit dhe konik plastik 13,000 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 10,000.00
Qeverisja Vendore Has Sherbime dhe blerje Pjese Kembimi per Automjetet. 332,700 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 320,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje baze materiale per skenografine ne Pallatin e Kultures 28,310 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 25,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje baze materiale per kostumografine ne Pallatin e Kultures. 21,420 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 20,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje vegla pune 26,400 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 20,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje materiale hidrosanitare per PMZH Patos 64,943 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 50,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje per mirembajtje mjetesh. 33,000 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 28,000.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje bojera per lyerjen e fasadave te shkollave 332,950 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 172,750.00
Qeverisja Vendore Patos Blerje baze materiale per Projektim 14,600 Lidhur Kontrata Hekuran Veliaj 14,500.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data