Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
4 Florinda Çokaj 12 1,425,323 12 1,425,323 1,474,150

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Shkodër Kartelizimi i fondeve te objekteve te Muzeut Historik Oso Kuka Signed the Contract Florinda Çokaj 115,000
Local Unit Shkodër Shtypje kataloge dhe broshurave per aktivitetet e G.Arteve Signed the Contract Florinda Çokaj 98,500
Local Unit Pukë Blerje Bandera, Bashkia Puke sipas preventivit Signed the Contract Florinda Çokaj 37,500
Local Unit Shkodër Prodhimi i materialeve promocionale te tilla si dosje, stilolapsa, canta, cakmake etj Signed the Contract Florinda Çokaj 150,000
Local Unit Vlorë Mjete publicitare Signed the Contract Florinda Çokaj 21,350
Local Unit Tiranë Printim faturash debitore për UKT sh.a 800,000 Signed the Contract Florinda Çokaj 600,000.00
Local Unit Shkodër Materiale Promocionale (Dita ndërkombetare e gruas 8 Marsi, Zbatimi I Kartes evropiane per barazinë gjinore, Zbatimi i Planit lokal të veprimit per mbrojtjen efemijeve ne situate rruge) 290,550 Signed the Contract Florinda Çokaj 185,000
Local Unit Shkodër Turneu i tenisit per salla te mbyllura per femije dhe te rinj 27,500 Signed the Contract Florinda Çokaj 20,300
Local Unit Shkodër Blerje certifikata per aktivitetin Mirenjohje per sportistet dhe trajneret me te mire 23,975 Signed the Contract Florinda Çokaj 21,000
Local Unit Shkodër Trajnime me gratë sipërmarrëse që operojnë në clustera të ndryshme të bizneseve turistike 250,000 Signed the Contract Florinda Çokaj 200,000
Local Unit Shkodër Aktiviteti Maratona e Pavaresise Ulqin Shkoder (banera, publicitet, vijezime) 24,999 Signed the Contract Florinda Çokaj 18,000
Local Unit Shkodër Shpenzime Operative per Aktivitetet MH 8,299 Signed the Contract Florinda Çokaj 7,500.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data