Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 Florinda Çokaj 12 1,425,323 12 1,425,323 1,474,150

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Shkodër Kartelizimi i fondeve te objekteve te Muzeut Historik Oso Kuka Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 115,000
Qeverisja Vendore Shkodër Shtypje kataloge dhe broshurave per aktivitetet e G.Arteve Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 98,500
Qeverisja Vendore Pukë Blerje Bandera, Bashkia Puke sipas preventivit Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 37,500
Qeverisja Vendore Shkodër Prodhimi i materialeve promocionale te tilla si dosje, stilolapsa, canta, cakmake etj Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 150,000
Qeverisja Vendore Vlorë Mjete publicitare Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 21,350
Qeverisja Vendore Tiranë Printim faturash debitore për UKT sh.a 800,000 Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 600,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Materiale Promocionale (Dita ndërkombetare e gruas 8 Marsi, Zbatimi I Kartes evropiane per barazinë gjinore, Zbatimi i Planit lokal të veprimit per mbrojtjen efemijeve ne situate rruge) 290,550 Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 185,000
Qeverisja Vendore Shkodër Turneu i tenisit per salla te mbyllura per femije dhe te rinj 27,500 Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 20,300
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje certifikata per aktivitetin Mirenjohje per sportistet dhe trajneret me te mire 23,975 Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 21,000
Qeverisja Vendore Shkodër Trajnime me gratë sipërmarrëse që operojnë në clustera të ndryshme të bizneseve turistike 250,000 Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 200,000
Qeverisja Vendore Shkodër Aktiviteti Maratona e Pavaresise Ulqin Shkoder (banera, publicitet, vijezime) 24,999 Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 18,000
Qeverisja Vendore Shkodër Shpenzime Operative per Aktivitetet MH 8,299 Lidhur Kontrata Florinda Çokaj 7,500.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data