Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
10 NEXUS GROUP 11 3,240,282 11 3,240,282 2,634,615

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Durrës Blerje kafe, caj per nevojat e UKD - se Signed the Contract NEXUS GROUP 287,000.00
Local Unit Memaliaj Blerje, flamuj dhe buqeta me lule artificiale dhe natyrale Signed the Contract NEXUS GROUP 118,000
Local Unit Skrapar Blerje materiale pastrimi per vitin 2018 384,449 Signed the Contract NEXUS GROUP 311,000
Local Unit Patos Blerje Pesticide per tharjen e barit (Reudap) 208,333 Signed the Contract NEXUS GROUP 135,000
Local Unit Dibër Blerje Dhurata dhe dekore per Mbremjen e Vitit te Ri 2018, per femijet me aftesi te kufizuar 500,000 Signed the Contract NEXUS GROUP 389,000
Local Unit Sarandë Blerje enë kuzhine për kopshtet 75,000 Signed the Contract NEXUS GROUP 68,900
Local Unit Pukë Blerje Varja lubrifikante,pejse kembimi pwr mjetet Kamioncine Ford,Fadrome J.C.B dhe Fiat Allis dhe per makine teknologjike (kompetator) te Bashkise Puke 494,167 Signed the Contract NEXUS GROUP 353,000
Local Unit Rrogozhinë blerje materiale Sportive Bashkia Rrogozhine. 780,000 Signed the Contract NEXUS GROUP 404,500.00
Local Unit Korçë Ene Guzhine 233,333 Signed the Contract NEXUS GROUP 196,900
Local Unit Tiranë Blerje materiale pastrimi për nevoja të shkollës Luigj Gurakuqi,Tiranë. 375,000 Signed the Contract NEXUS GROUP 255,315
Local Unit Durrës Blerje vaj hidraulik, vaj motorri, antifrize 190,000 Signed the Contract NEXUS GROUP 116,000
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data