Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
36 Shkëlqim Kurti 110 12,401,823 107 11,463,323 22,785,838

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Fier Blerje Oksigjen dhe Acetilen Signed the Contract Shkëlqim Kurti 97900.00
Local Unit Klos Mirëmbajtje mjetesh Pjesë Këmbimi Goma Bateri Signed the Contract Shkëlqim Kurti 109900.00
Local Unit Vorë Zëvendësim i tubit të transmetimit në fshatin Bërxull Signed the Contract Shkëlqim Kurti 419,999.00
Local Unit Mirditë Blerje, sherbim dhe mirembajtje kompjuterike, Bashkia Mirditë Signed the Contract Shkëlqim Kurti 107,000.00
Local Unit Korçë Pore zjarri Signed the Contract Shkëlqim Kurti 199,999.00
Local Unit Selenicë Sherbim Interneti Kote,armen Signed the Contract Shkëlqim Kurti 71,999
Local Unit Selenicë Sherbim Interneti Kote,armen Signed the Contract Shkëlqim Kurti 71,999
Local Unit Tiranë Blerje skorje Signed the Contract Shkëlqim Kurti 568,900
Local Unit Gramsh Shpenzime per lende djegese per sektorin e zjarrfikses Signed the Contract Shkëlqim Kurti 291,000
Local Unit Kolonjë Blerje ushqimesh per nxenesit e konviktit qyteti Erseke per periudhen Tetor-Dhjetor 2019 Signed the Contract Shkëlqim Kurti 172,000
Local Unit Mallakastër Marrje automjeti me qera (Eskavator 0.25 m³) Signed the Contract Shkëlqim Kurti 328,900
Local Unit Fushë-Arrëz Rikonstruksion i Çatise se Godines se Pyjores, Fushe-Arrez. Signed the Contract Shkëlqim Kurti 624,900
Local Unit Fier Sherbim riparimi i sistemit ujites dhe pergatitjes se shtreses vegjitative per stadiumin Loni Papuciu Fier Signed the Contract Shkëlqim Kurti 537,999
Local Unit Maliq Blerje materiale speciale dhe vegla pune për sektorin MZSH-së Signed the Contract Shkëlqim Kurti 159,900
Local Unit Durrës Blerje kostumesh per shfaqjen "Revizori" Signed the Contract Shkëlqim Kurti 24,999
Local Unit Fushë-Arrëz Rikonstruksion i Çatise se Godines se Pyjores, Fushe-Arrez. Signed the Contract Shkëlqim Kurti 616,600
Local Unit Korçë Festa e zones Lekas Signed the Contract Shkëlqim Kurti 61,900
Local Unit Korçë Shpenzime pritje percjellje projektet (sherbim furnizimi me pije dhe produkte ushqimore sipas natyres te projektit) Signed the Contract Shkëlqim Kurti 59,999
Local Unit Mallakastër Blerje materjale per mirembajtjen e fushave te futbollit Signed the Contract Shkëlqim Kurti 549,900
Local Unit Elbasan Blerje Medikamentesh dhe ushqim per trajtim dhe sherbim per qente endacake pa pronar Signed the Contract Shkëlqim Kurti 659,999
Local Unit Gjirokastër Blerje transformatori per kabinen e Parkut te Viroit Signed the Contract Shkëlqim Kurti 200,000
Local Unit Korçë Mirëmbajtje sistematike dhe urgjente e banesave (NJMBQS) Signed the Contract Shkëlqim Kurti 248,999
Local Unit Gramsh Aktivitet kulturor Natyra Fest Signed the Contract Shkëlqim Kurti 499,999
Local Unit Shkodër Blerje Image Unit Signed the Contract Shkëlqim Kurti 61,999
Local Unit Vlorë Sherbimi me Foni ,Ndricim Skene Led Wall per Panairi i Punes dhe Turizmit Signed the Contract Shkëlqim Kurti 333,333
Local Unit Vlorë Sherbimi me Tavolina ,Tenda ,Roll up per Panairi i Punes dhe Turizmit Signed the Contract Shkëlqim Kurti 333,333
Local Unit Korçë Blerje veshje speciale dhe materiale per fikjen e zjarreve ne pyje Signed the Contract Shkëlqim Kurti 169,999
Local Unit Memaliaj Furnizim vendosje rafte metalike per zyrat e Bashkise Memaliaj Signed the Contract Shkëlqim Kurti 74,999
Local Unit Tiranë Blerje dokumentacioni Signed the Contract Shkëlqim Kurti 54,999
Local Unit Cërrik Blerje materiale specifike për trajtimin e fushës së sportit Signed the Contract Shkëlqim Kurti 339,999

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data