Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
36 Shkëlqim Kurti 110 12,401,823 107 11,463,323 22,785,838

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Fier Blerje Oksigjen dhe Acetilen Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 97900.00
Qeverisja Vendore Klos Mirëmbajtje mjetesh Pjesë Këmbimi Goma Bateri Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 109900.00
Qeverisja Vendore Vorë Zëvendësim i tubit të transmetimit në fshatin Bërxull Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 419,999.00
Qeverisja Vendore Mirditë Blerje, sherbim dhe mirembajtje kompjuterike, Bashkia Mirditë Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 107,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Pore zjarri Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 199,999.00
Qeverisja Vendore Selenicë Sherbim Interneti Kote,armen Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 71,999
Qeverisja Vendore Selenicë Sherbim Interneti Kote,armen Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 71,999
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje skorje Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 568,900
Qeverisja Vendore Gramsh Shpenzime per lende djegese per sektorin e zjarrfikses Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 291,000
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje ushqimesh per nxenesit e konviktit qyteti Erseke per periudhen Tetor-Dhjetor 2019 Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 172,000
Qeverisja Vendore Mallakastër Marrje automjeti me qera (Eskavator 0.25 m³) Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 328,900
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Rikonstruksion i Çatise se Godines se Pyjores, Fushe-Arrez. Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 624,900
Qeverisja Vendore Fier Sherbim riparimi i sistemit ujites dhe pergatitjes se shtreses vegjitative per stadiumin Loni Papuciu Fier Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 537,999
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale speciale dhe vegla pune për sektorin MZSH-së Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 159,900
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kostumesh per shfaqjen "Revizori" Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 24,999
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Rikonstruksion i Çatise se Godines se Pyjores, Fushe-Arrez. Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 616,600
Qeverisja Vendore Korçë Festa e zones Lekas Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 61,900
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime pritje percjellje projektet (sherbim furnizimi me pije dhe produkte ushqimore sipas natyres te projektit) Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 59,999
Qeverisja Vendore Mallakastër Blerje materjale per mirembajtjen e fushave te futbollit Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 549,900
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje Medikamentesh dhe ushqim per trajtim dhe sherbim per qente endacake pa pronar Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 659,999
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje transformatori per kabinen e Parkut te Viroit Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 200,000
Qeverisja Vendore Korçë Mirëmbajtje sistematike dhe urgjente e banesave (NJMBQS) Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 248,999
Qeverisja Vendore Gramsh Aktivitet kulturor Natyra Fest Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 499,999
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje Image Unit Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 61,999
Qeverisja Vendore Vlorë Sherbimi me Foni ,Ndricim Skene Led Wall per Panairi i Punes dhe Turizmit Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 333,333
Qeverisja Vendore Vlorë Sherbimi me Tavolina ,Tenda ,Roll up per Panairi i Punes dhe Turizmit Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 333,333
Qeverisja Vendore Korçë Blerje veshje speciale dhe materiale per fikjen e zjarreve ne pyje Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 169,999
Qeverisja Vendore Memaliaj Furnizim vendosje rafte metalike per zyrat e Bashkise Memaliaj Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 74,999
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje dokumentacioni Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 54,999
Qeverisja Vendore Cërrik Blerje materiale specifike për trajtimin e fushës së sportit Lidhur Kontrata Shkëlqim Kurti 339,999

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data