Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
3 NG STRUCTURES & G.P.G. COMPANY & Shendelli 3 740,365,707 3 740,365,707 739,296,247

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Kurbin Rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (Pallat), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit) 356,375,703 Signed the Contract NG STRUCTURES & G.P.G. COMPANY & Shendelli 355,777,414.00
Local Unit Poliçan Linja e dërgimit të ujësjellësit Poliçan dhe rrjeti shpërndarës i fshatrave Pronovik dhe Mbrakull , Bashkia Polican 249,586,667 Signed the Contract NG STRUCTURES & G.P.G. COMPANY & Shendelli 249,496,947.00
Local Unit Roskovec Permiresim i furnizimi me uje per qytetin e Roskovecit. 134,403,337 Signed the Contract NG STRUCTURES & G.P.G. COMPANY & Shendelli 134,021,886.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data