Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 NG STRUCTURES & G.P.G. COMPANY & Shendelli 3 740,365,707 3 740,365,707 739,296,247

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (Pallat), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindërtimit) 356,375,703 Lidhur Kontrata NG STRUCTURES & G.P.G. COMPANY & Shendelli 355,777,414.00
Qeverisja Vendore Poliçan Linja e dërgimit të ujësjellësit Poliçan dhe rrjeti shpërndarës i fshatrave Pronovik dhe Mbrakull , Bashkia Polican 249,586,667 Lidhur Kontrata NG STRUCTURES & G.P.G. COMPANY & Shendelli 249,496,947.00
Qeverisja Vendore Roskovec Permiresim i furnizimi me uje per qytetin e Roskovecit. 134,403,337 Lidhur Kontrata NG STRUCTURES & G.P.G. COMPANY & Shendelli 134,021,886.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data