Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
12 Jimi 27 - 27 - 6,315,494

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Patos Blerje Benzin pr mjetet korrese Signed the Contract Jimi 439,900
Local Unit Patos Blerje Benzin pr mjetet korrese Signed the Contract Jimi 439,900
Local Unit Fier Siguracion i mjeteve te transportit per vitin 2021 Signed the Contract Jimi 131,900
Local Unit Fier Siguracion i mjeteve te transportit per vitin 2021 Signed the Contract Jimi 131,900
Local Unit Durrës Blerje Kartolina urimi dhe zarfa Signed the Contract Jimi 157,999.00
Local Unit Durrës Blerje Kartolina urimi dhe zarfa Signed the Contract Jimi 157,999
Local Unit Pukë Furnizim me gaz te lengshem per Institucioni, Bashkia Puke , sipas preventivit Signed the Contract Jimi 99,000.00
Local Unit Pukë Furnizim me gaz te lengshem per Institucioni, Bashkia Puke , sipas preventivit Signed the Contract Jimi 99,000
Local Unit Durrës BLERJE LIBRASH ALBANOLOGJIK DHE MUZIKOLOGJIK Signed the Contract Jimi 149,900.00
Local Unit Durrës BLERJE LIBRASH ALBANOLOGJIK DHE MUZIKOLOGJIK Signed the Contract Jimi 149,900
Local Unit Gjirokastër Shpenzime materiale pune logjistike (Radio Komunikimi) Signed the Contract Jimi 117,900.00
Local Unit Gjirokastër Shpenzime materiale pune logjistike (Radio Komunikimi) Signed the Contract Jimi 117,900
Local Unit Tepelenë Percaktim Eksperti Kontabel per ndarjen e ndermarrjes se Ujesjelles-Kanalizime Sh.A Tepelene Signed the Contract Jimi 396,900.00
Local Unit Tepelenë Percaktim Eksperti Kontabel per ndarjen e ndermarrjes se Ujesjelles-Kanalizime Sh.A Tepelene Signed the Contract Jimi 396,900
Local Unit Roskovec "Blerje shkurre dekorative,lule të stinës si dhe plehra kimikë dhe për mbrojtjen e tyre" Signed the Contract Jimi 297,000.00
Local Unit Shkodër Blerje materiale dezinfektuese Signed the Contract Jimi 629,000.00
Local Unit Shijak Blerje gaz per ngrohje e gatim per institucionet e Bashkise Shijak Signed the Contract Jimi 579,999.00
Local Unit Shkodër Blerje Diesel Signed the Contract Jimi Marzhi i fitimit 19%
Local Unit Durrës Blerje kostume per shfaqjen Historia e nje ushtari Signed the Contract Jimi 89,999
Local Unit Shkodër Blerje pajisje per sistemimin e sigurimit per funksionimin e cerdheve Signed the Contract Jimi 144,900
Local Unit Vau i Dejës Blerje materjali Dekori per Festen lokale te 5 shtatorit "Dita e Nene Terezes" Signed the Contract Jimi 389,999
Local Unit Shkodër Sherbim elektro-mekanik Signed the Contract Jimi 399,999
Local Unit Tiranë Blerje dokumentacioni Signed the Contract Jimi 54,900
Local Unit Elbasan Blerje pajisje te ndryshme zyre etj.... Signed the Contract Jimi 129,900
Local Unit Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e aparateve, pajisjeve teknike dhe veglave të punës Signed the Contract Jimi 323,000.00
Local Unit Tiranë Blerje kancelari Signed the Contract Jimi 239,900.00
Local Unit Shkodër Mirembajtje e mjeteve te transportit Signed the Contract Jimi 49,900.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data