Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
12 Jimi 27 - 27 - 6,315,494

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Patos Blerje Benzin pr mjetet korrese Lidhur Kontrata Jimi 439,900
Qeverisja Vendore Patos Blerje Benzin pr mjetet korrese Lidhur Kontrata Jimi 439,900
Qeverisja Vendore Fier Siguracion i mjeteve te transportit per vitin 2021 Lidhur Kontrata Jimi 131,900
Qeverisja Vendore Fier Siguracion i mjeteve te transportit per vitin 2021 Lidhur Kontrata Jimi 131,900
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Kartolina urimi dhe zarfa Lidhur Kontrata Jimi 157,999.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Kartolina urimi dhe zarfa Lidhur Kontrata Jimi 157,999
Qeverisja Vendore Pukë Furnizim me gaz te lengshem per Institucioni, Bashkia Puke , sipas preventivit Lidhur Kontrata Jimi 99,000.00
Qeverisja Vendore Pukë Furnizim me gaz te lengshem per Institucioni, Bashkia Puke , sipas preventivit Lidhur Kontrata Jimi 99,000
Qeverisja Vendore Durrës BLERJE LIBRASH ALBANOLOGJIK DHE MUZIKOLOGJIK Lidhur Kontrata Jimi 149,900.00
Qeverisja Vendore Durrës BLERJE LIBRASH ALBANOLOGJIK DHE MUZIKOLOGJIK Lidhur Kontrata Jimi 149,900
Qeverisja Vendore Gjirokastër Shpenzime materiale pune logjistike (Radio Komunikimi) Lidhur Kontrata Jimi 117,900.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Shpenzime materiale pune logjistike (Radio Komunikimi) Lidhur Kontrata Jimi 117,900
Qeverisja Vendore Tepelenë Percaktim Eksperti Kontabel per ndarjen e ndermarrjes se Ujesjelles-Kanalizime Sh.A Tepelene Lidhur Kontrata Jimi 396,900.00
Qeverisja Vendore Tepelenë Percaktim Eksperti Kontabel per ndarjen e ndermarrjes se Ujesjelles-Kanalizime Sh.A Tepelene Lidhur Kontrata Jimi 396,900
Qeverisja Vendore Roskovec "Blerje shkurre dekorative,lule të stinës si dhe plehra kimikë dhe për mbrojtjen e tyre" Lidhur Kontrata Jimi 297,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale dezinfektuese Lidhur Kontrata Jimi 629,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Blerje gaz per ngrohje e gatim per institucionet e Bashkise Shijak Lidhur Kontrata Jimi 579,999.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje Diesel Lidhur Kontrata Jimi Marzhi i fitimit 19%
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kostume per shfaqjen Historia e nje ushtari Lidhur Kontrata Jimi 89,999
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje pajisje per sistemimin e sigurimit per funksionimin e cerdheve Lidhur Kontrata Jimi 144,900
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje materjali Dekori per Festen lokale te 5 shtatorit "Dita e Nene Terezes" Lidhur Kontrata Jimi 389,999
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbim elektro-mekanik Lidhur Kontrata Jimi 399,999
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje dokumentacioni Lidhur Kontrata Jimi 54,900
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje pajisje te ndryshme zyre etj.... Lidhur Kontrata Jimi 129,900
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e aparateve, pajisjeve teknike dhe veglave të punës Lidhur Kontrata Jimi 323,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje kancelari Lidhur Kontrata Jimi 239,900.00
Qeverisja Vendore Shkodër Mirembajtje e mjeteve te transportit Lidhur Kontrata Jimi 49,900.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data