Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
6 EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 10 3,079,999 10 3,079,999 7,264,000

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë “Blerje lëndë e parë dhe materiale ndihmëse në funksion të realizimit të veprave të artit” për nevoja të Qëndrës së Restaurimit dhe Realizimit të Veprave të Artit ”Tirana”. 1,579,999 Signed the Contract EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 1,549,800.00
Local Unit Tiranë “Blerje dhe punime Granit dhe Mermer” për nevoja të Qëndrës së Restaurimit dhe Realizimit të Veprave të Artit ”Tirana” 1,500,000 Signed the Contract EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 1,478,000.00
Local Unit Dibër Blerje dhe vendosje xhama tek dhe dopjo ne objektet arsimore etj Bashkia Diber 2022. Announced the Winner EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 318,000.00
Local Unit Tiranë Blerje vegla pune dhe aparatura” (furrë me gaz për shkrirje metalesh) Announced the Winner EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 979,800.00
Local Unit Pukë Sherbime per shtyrje ngjeshje,mbetjesh ne venddepozitimin Fushe Qarri ,Bashkia Puke, sipas preventivit Signed the Contract EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 324,800
Local Unit Elbasan Blerje kompresor per mbushje + aparate hermetike me 1 bombel ajri 6-7 kg Signed the Contract EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 888,000
Local Unit Tepelenë Rilevimi i siprfaqes rreth 20000 m2 dhe hedhja fizike n terren e piketave/kufirit t 1 parcele dhe kufizimet e prons shtet (prfshir infrastrukturn rrugore) me pronn private. Signed the Contract EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 98,800
Local Unit Tepelenë Rilevimi i siprfaqes rreth 20000 m2 dhe hedhja fizike n terren e piketave/kufirit t 1 parcele dhe kufizimet e prons shtet (prfshir infrastrukturn rrugore) me pronn private. Signed the Contract EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 98,800
Local Unit Durrës Blerje motorr kamioni Signed the Contract EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 764,000
Local Unit Durrës Blerje motorr kamioni Signed the Contract EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 764,000
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data