Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 10 3,079,999 10 3,079,999 7,264,000

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje lëndë e parë dhe materiale ndihmëse në funksion të realizimit të veprave të artit” për nevoja të Qëndrës së Restaurimit dhe Realizimit të Veprave të Artit ”Tirana”. 1,579,999 Lidhur Kontrata EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 1,549,800.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje dhe punime Granit dhe Mermer” për nevoja të Qëndrës së Restaurimit dhe Realizimit të Veprave të Artit ”Tirana” 1,500,000 Lidhur Kontrata EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 1,478,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Blerje dhe vendosje xhama tek dhe dopjo ne objektet arsimore etj Bashkia Diber 2022. Njoftuar Fituesi EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 318,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje vegla pune dhe aparatura” (furrë me gaz për shkrirje metalesh) Njoftuar Fituesi EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 979,800.00
Qeverisja Vendore Pukë Sherbime per shtyrje ngjeshje,mbetjesh ne venddepozitimin Fushe Qarri ,Bashkia Puke, sipas preventivit Lidhur Kontrata EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 324,800
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje kompresor per mbushje + aparate hermetike me 1 bombel ajri 6-7 kg Lidhur Kontrata EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 888,000
Qeverisja Vendore Tepelenë Rilevimi i siprfaqes rreth 20000 m2 dhe hedhja fizike n terren e piketave/kufirit t 1 parcele dhe kufizimet e prons shtet (prfshir infrastrukturn rrugore) me pronn private. Lidhur Kontrata EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 98,800
Qeverisja Vendore Tepelenë Rilevimi i siprfaqes rreth 20000 m2 dhe hedhja fizike n terren e piketave/kufirit t 1 parcele dhe kufizimet e prons shtet (prfshir infrastrukturn rrugore) me pronn private. Lidhur Kontrata EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 98,800
Qeverisja Vendore Durrës Blerje motorr kamioni Lidhur Kontrata EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 764,000
Qeverisja Vendore Durrës Blerje motorr kamioni Lidhur Kontrata EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI 764,000
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data