Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Tiranë 5 5 - 5 - 95,900,227

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi “Rikualifikim urban i sheshit Garibaldi dhe hapësirave përreth tij”. (Programi i Rindërtimit).
Signed the Contract “Atelier 4” shpk & “Kejsi 05” shpk & “Seed Consulting” shpk 26,000,000.00
Local Unit Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi “Ndërtimi i infrastrukturës publike brenda unazës së re së zonës sipas PdyV Kombinat”. (Programi i Rindërtimit).
Signed the Contract Derbi -E” shpk & “Zdravo” Shpk 15,000,227.00
Local Unit Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi “Studim Projektimi “Ndërtimi i unazës së zonës sipas PdyV Kombinat dhe rikosntruksioni i rrugës Llazi Miho”. (Programi i Rindërtimit).
Signed the Contract "Studio-Rebus” shpk & “47 EK 79 & Iliriada P.K.S" Shpk 21,500,000.00
Local Unit Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi ““Ndërtimi i rrugës Jorgo Panajoti deri tek rruga Vangjel Ceco (infrastrukturën kritike).” (Programi i Rindërtimit).
Signed the Contract “Sphaera”shpk & “V&CE studio” shpk 16,290,000.00
Local Unit Tiranë Objekti I minikonkursit: Studim Projektimi “Ndërtimi i infrastrukturës publike jashtë unazës së re së zonës sipas Pdyv Kombinat” (Programi i Rindërtimit).
Signed the Contract Tower SHPK 17,110,000.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data