Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Mirditë 3 4 - 4 - 603,767,976

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Mirditë „Rikonstruksion të objekteve arsimore në qytetin Rrëshen”.(Programi i Rindertimit) Signed the Contract ULZA 97,860,882.00
Local Unit Mirditë Rikonstruksion të objekteve publike te bashkise në qytetin Rrëshen”, bashkia Mirditë(Programi i Rindertimit) Signed the Contract “Almo Konstruksion” shpk & “G.P.G Company” shpk 103,177,350.00
Local Unit Mirditë “Prishja dhe pergatitja e shesheve te ndertimit per banesat individuale ne Njesite Administrative Rreshen, Rubik, Kthelle, Fan, Kacinar, Orosh, Selite”, Bashkia Mirdite.”(Programi i Rindertimit) Signed the Contract “LiqeniVII” shpk & “2T” shpk 40,998,520.00
Local Unit Mirditë Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate) në qytetin Rrëshen dhe Rubik”.(Programi i Rindertimit) Signed the Contract ULZA 361,731,224.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data