Open Procurement Albania

Blerje uniforma dhe veshje speciale

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tiranë
Procuring Authority / Buyer Drejtoria Nr.3 e Punetoreve te Qytetit Tirane
Tender object Blerje uniforma dhe veshje speciale
Reference No. REF-72554-05-30-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 945 831,00
Type of Contract
Procurement Method Request for Proposal
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 31-05-2018
Last date of Submitted Documents 11-06-2018
Tender Held Date 11-06-2018
No. of Bidders 2
Bidders Gentian Horjeti
Malbertex SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • GENTIAN HORIETI
 • The winning bid ALL without vat 897 550,00
  Bidder Announcement date 27-06-2018
  Award and Contract Amount ALL with VAT 1077060
  Contract date 16-07-2018
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 10 ditë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Jane s’kualifikuar:

  1. Operatorin ekonomik Malbertex SHPK:
  a) Operatori ekonomik Malbertex shpk nuk ka paraqitur skedat teknike për mallrat e ofruara.
  b) Operatori ekonomik Malbertex shpk nuk ka paraqitur autorizim prodhuesi ose distributori zyrtar për të gjitha produktet e ofruara por vetëm për një pjesë të tyre.
  c) Nuk ka paraqitur çertifikatën ISO 9001:2008 të prodhuesit për të gjitha produktet e ofruara por vetëm për një pjesë të tyre.
  d) Operatori ekonomik Malbertex shpk nuk ka paraqitur në mostrat e dorëzuara ditën e hapjes së tenderit produktin me nr.5 të përcaktuar në Tabelën e Shtojcës 10 “Maskë për punonjësit e DDD dhe Filtra” dhe një pjesë e produkteve të paraqitura nuk kishin të stampuar ose të etiketuar prodhuesin.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for GENTIAN HORIETI viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for GENTIAN HORIETI viti 2014
  Monitor treasury transaction for GENTIAN HORIETI viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for GENTIAN HORIETI viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement Nr.26 - Dt.02-07-2018
  Signing of the Contract NR.29 - DT.23-07-2018

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data