Open Procurement Albania

Shpenzime per mirmbajtjen e rrugeve rurale, Bashkia Bulqize

Procuring Authority / Buyer Local Unit Bulqizë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Bulqize
Tender object Shpenzime per mirmbajtjen e rrugeve rurale, Bashkia Bulqize
Reference No. REF-94706-11-19-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 7 298 368,00
Type of Contract
Procurement Method Request for Proposal
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 20-11-2018
Last date of Submitted Documents 30-11-2018
Tender Held Date 30-11-2018
No. of Bidders 3
Bidders ALB-KON SHPK
VLLAZNIA NDËRTIM I.S SHPK
2 AF ALBANIA GROUP SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ALB-KON SHPK
 • The winning bid ALL without vat 7 218 550,00
  Bidder Announcement date 18-12-2018
  Award and Contract Amount ALL with VAT 8662260
  Contract date 24-12-2018
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 42 ditë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  U skualifikuan ofertuesit e mëposhtëm :

  1. “VLLAZNIA NDËRTIM I.S” SHPK :
  • Pune te ngjashme te paraqitur nga ana e Shoqerise Vllaznia ndertim eshte nje kontrate per mirmbajtje dimerore dhe nuk eshte e njejte me objektin e prokuruar , gjithashtu kontrata nuk eshte origjinale por fotokopje.
  • Operatori nuk ka ne pronesi ose me qera linje prodhimi inertesh (i licensuar dhe me leje mjedisore),ose kontrata furnizimi nga nje subject i licensuar dhe me leje mjedisore per prodhimin e inerteve.
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur listpagesat ne menyre qe te verifikohet nese stafi eshte I punesuar prane kesaje shoqerie,
  • Operatori ekonomik nuk eshte paraqitur per vizite ne kantier.

  2. “2 AF ALBANIA GROUP” shpk :
  • Nuk ka ne Pronesi ose me qera linje prodhimi inertesh (i licensuar dhe me leje mjedisore),ose kontrata furnizimi nga nje subject i licensuar dhe me leje mjedisore per prodhimin e inerteve.
  • Kontrata e furnizimit te paraqitur nga ana e operatorit ekonomik lidhur me shoqerine Babasi percakton se furnizimi meret persiper te behet vetem brenda teritorit te Bashkise Durres.
  • Operatori ekonomik nuk eshte paraqitur per vizite ne kantier
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.52 - Dt.31-12-2018

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data