Open Procurement Albania

Riforcimi pallatit me kod gis 963 dhe riforcimi banesave individuale në rajonin nr.4 të banorëve : Artan Troci, Besim Shehu, Enver Ismaili, Faton Korbi, Gani Meci, Gramoz Kapxhiu, Halim Troci ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit)

Procuring Authority / Buyer Local Unit Durrës
Procuring Authority / Buyer Bashkia Durres
Tender object Riforcimi pallatit me kod gis 963 dhe riforcimi banesave individuale në rajonin nr.4 të banorëve : Artan Troci, Besim Shehu, Enver Ismaili, Faton Korbi, Gani Meci, Gramoz Kapxhiu, Halim Troci ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit)
Reference No. REF-15179-12-15-2021
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 94 224 018,00
Type of Contract
Procurement Method Restricted Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 16-12-2021
Last date of Submitted Documents 28-12-2021
Tender Held Date 28-12-2021
No. of Bidders
Bidders 1. ERGI shpk & BE-IS shpk
2. INERTI shpk
3. KEVIN KONSTRUKSION shpk
4. VALONA KONSTRUKSION shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Inerti SHPK
 • The winning bid ALL without vat 91 152 579,00
  Bidder Announcement date 07-02-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 91152579
  Contract date 25-02-2022
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 168 ditë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals nuk ka pasur ankesa
  Cancellation reason
  Additions I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE ERGI shpk & BE-IS shpk
  2. Operatori ekonomik INERTI shpk
  3. Operatori Ekonomik KEVIN KONSTRUKSION shpk
  4.Operatori Ekonomik VALONA KONSTRUKSION shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. ERGI shpk & BE-IS shpk, Vlera: 92301151 lekë pa TVSH
  2. INERTI shpk, Vlera: 91152579 lekë pa TVSH
  3. KEVIN KONSTRUKSION shpk, Vlera: 92811692 lek pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for Inerti SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for Inerti SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for Inerti SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for Inerti SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Durrës REF-15179-12-15-2021
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement Buletini i Posaçëm Nr.16 datë 7 Shkurt 2022
  Signing of the Contract Buletini i Posaçëm Nr. 30 datë 7 Mars 2022

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data