Open Procurement Albania

Riforcimi pallatit me kod gis 963 dhe riforcimi banesave individuale në rajonin nr.4 të banorëve : Artan Troci, Besim Shehu, Enver Ismaili, Faton Korbi, Gani Meci, Gramoz Kapxhiu, Halim Troci ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Riforcimi pallatit me kod gis 963 dhe riforcimi banesave individuale në rajonin nr.4 të banorëve : Artan Troci, Besim Shehu, Enver Ismaili, Faton Korbi, Gani Meci, Gramoz Kapxhiu, Halim Troci ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-15179-12-15-2021
Vlera / Fondi Limit 94 224 018,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-12-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-12-2021
Data e mbajtjes se tenderit 28-12-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. ERGI shpk & BE-IS shpk
2. INERTI shpk
3. KEVIN KONSTRUKSION shpk
4. VALONA KONSTRUKSION shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Inerti SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 91 152 579,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-02-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 91152579
  Data e lidhjes se kontrates 25-02-2022
  Kohezgjatja e kontrates 168 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE ERGI shpk & BE-IS shpk
  2. Operatori ekonomik INERTI shpk
  3. Operatori Ekonomik KEVIN KONSTRUKSION shpk
  4.Operatori Ekonomik VALONA KONSTRUKSION shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. ERGI shpk & BE-IS shpk, Vlera: 92301151 lekë pa TVSH
  2. INERTI shpk, Vlera: 91152579 lekë pa TVSH
  3. KEVIN KONSTRUKSION shpk, Vlera: 92811692 lek pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Inerti SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Inerti SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Inerti SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Inerti SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-15179-12-15-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr.16 datë 7 Shkurt 2022
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 30 datë 7 Mars 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data