Open Procurement Albania

Riforcimi pallateve me kod gis: 19063, 19053, 19057, riforcimi i banesave individuale në njësinë administrative Rrashbull të banorëve: Hasim Hasanllari, Lindita Rama, Meriman Peposhi, Mitat Hasanllari dhe riforcimi i banesave individuale në rajonin nr.6 të banorëve: Lindita Osmani, Florjan Ndreca (Programi i Rindertimit)

Procuring Authority / Buyer Local Unit Durrës
Procuring Authority / Buyer Bashkia Durres
Tender object Riforcimi pallateve me kod gis: 19063, 19053, 19057, riforcimi i banesave individuale në njësinë administrative Rrashbull të banorëve: Hasim Hasanllari, Lindita Rama, Meriman Peposhi, Mitat Hasanllari dhe riforcimi i banesave individuale në rajonin nr.6 të banorëve: Lindita Osmani, Florjan Ndreca (Programi i Rindertimit)
Reference No. REF-15434-12-16-2021
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 85 745 849,00
Type of Contract
Procurement Method Restricted Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 17-12-2021
Last date of Submitted Documents 29-12-2021
Tender Held Date 29-12-2021
No. of Bidders
Bidders 1. ERGI shpk & BE-IS shpk
2. INERTI shpk
3. VALONA KONSTRUKSION shpk
4. Braka Construksion shpk & SARDO Shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Braka Construksion shpk - SARDO Shpk
 • The winning bid ALL without vat 85 307 800,00
  Bidder Announcement date 07-02-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 85307800
  Contract date 14-02-2022
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 168 ditë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals nuk ka pasur ankesa
  Cancellation reason
  Additions I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE ERGI shpk & BE-IS shpk
  2. Operatori ekonomik INERTI shpk
  3. Operatori Ekonomik VALONA KONSTRUKSION shpk
  4. BOE Braka Construksion shpk & SARDO Shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. Braka Construksion shpk & SARDO shpk, Vlera: 85307800 lekë pa TVSH
  2. BE-IS shpk & ERGI shpk, Vlera: 90016315 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Durrës REF-15434-12-16-2021
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement Buletini i Posaçëm Nr.16 datë 7 Shkurt 2022
  Signing of the Contract Buletini i Posaçëm Nr. 28 datë 4 Mars 2022

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data