Open Procurement Albania

Riforcimi pallateve me kod gis: 19063, 19053, 19057, riforcimi i banesave individuale në njësinë administrative Rrashbull të banorëve: Hasim Hasanllari, Lindita Rama, Meriman Peposhi, Mitat Hasanllari dhe riforcimi i banesave individuale në rajonin nr.6 të banorëve: Lindita Osmani, Florjan Ndreca (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Riforcimi pallateve me kod gis: 19063, 19053, 19057, riforcimi i banesave individuale në njësinë administrative Rrashbull të banorëve: Hasim Hasanllari, Lindita Rama, Meriman Peposhi, Mitat Hasanllari dhe riforcimi i banesave individuale në rajonin nr.6 të banorëve: Lindita Osmani, Florjan Ndreca (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-15434-12-16-2021
Vlera / Fondi Limit 85 745 849,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-12-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-12-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-12-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. ERGI shpk & BE-IS shpk
2. INERTI shpk
3. VALONA KONSTRUKSION shpk
4. Braka Construksion shpk & SARDO Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Braka Construksion shpk - SARDO Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 85 307 800,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-02-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 85307800
  Data e lidhjes se kontrates 14-02-2022
  Kohezgjatja e kontrates 168 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE ERGI shpk & BE-IS shpk
  2. Operatori ekonomik INERTI shpk
  3. Operatori Ekonomik VALONA KONSTRUKSION shpk
  4. BOE Braka Construksion shpk & SARDO Shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. Braka Construksion shpk & SARDO shpk, Vlera: 85307800 lekë pa TVSH
  2. BE-IS shpk & ERGI shpk, Vlera: 90016315 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-15434-12-16-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr.16 datë 7 Shkurt 2022
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 28 datë 4 Mars 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data