Open Procurement Albania

"Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në bllokun që kufizohet nga rrugët Niko Avrami, Njazi Meka dhe Dibrës."

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tiranë
Procuring Authority / Buyer SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Tender object "Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në bllokun që kufizohet nga rrugët Niko Avrami, Njazi Meka dhe Dibrës."
Reference No. REF-25426-04-15-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 23 955 644,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 19-04-2022
Last date of Submitted Documents 04-05-2022
Tender Held Date 04-05-2022
No. of Bidders 11
Bidders 1. “Aldonino & Arb Trans 2010” sh.p.k
2. “Caushi M” shpk & “Sinder AB” shpk
3. “Klajger Konstruksion” shpk
4. “Desaret Company” shpk
5. ”Sterkaj” sh.p.k & ”Arjeil” sh.p.k
6. ”Liqeni VII” sh.p.k & ”S.M.O Union” sh.p.k
7. ”BE-IS” sh.p.k
8. “Ina” sh.p.k
9. “K Truja” sh.p.k
10. “Senka” sh.p.k
11. “Nika” sh.p.k
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • “Aldonino - Arb Trans 2010” sh.p.k
 • The winning bid ALL without vat 17 248 125,00
  Bidder Announcement date 20-05-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 3 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Caushi sh.p.k & Sinder AB sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka përmbushur pikën 2.3.11 të kapacitetit teknik.
  2. ”Nika “sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin 2.3.1 të kapacitetit teknik lidhur me punën e ngjashme .
  3. “Senka” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion në SPE , përveç vërtetimit të xhiros për tre vitet e fundit.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data