Open Procurement Albania

“Rehabilitim dhe shtrim me asfaltobeton i rruges Kallavere Peshkopi,Bashkia Diber 2022”

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Local Unit Dibër
Procuring Authority / Buyer Bashkia Diber
Tender object “Rehabilitim dhe shtrim me asfaltobeton i rruges Kallavere Peshkopi,Bashkia Diber 2022”
Reference No. REF-31384-06-01-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 15 416 666,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 02-06-2022
Last date of Submitted Documents 17-06-2022
Tender Held Date 17-06-2022
No. of Bidders 3
Bidders 1. K.TURJA
2. NIKA
3. ALB-KON
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ALB-KON SHPK
 • The winning bid ALL without vat 14 145 891,00
  Bidder Announcement date 27-07-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 16975069
  Contract date 16-08-2022
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 2 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. K.TURJA, për këto arsye:
  - ka deklaruar ne shtojcen nr.8 mbi vetedeklarimet, qe Z. Ferdinand Zgjani,me profesion Teknik ndertimi, i punësuar pranë shoqërisë tuaj, rezulton qe eshte i punesuar me nga 5 dite pune per muajin mars 2022 dhe prill 2022, gje e cila bie ndesh me delaraten ne piken D: DEKLARATA “Për zbatimin e dispozitave ligjore në marrëdhëniet e punës”, dhe me kontratat e punes te lidhura me mes paleve
  2. NIKA, për këto arsye:
  - nuk ka deklaruar ne shtojcen nr.8 mbi vetedeklarimet pajisetet teknike si: kokore 30 cope,Fikse zjarri 3 cope,prozhektore 2 cope,komplet i ndihmes shpejte 4 cope,tabela paralajmeruse 4 cope.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 117 datë 29 Gusht 2022

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data