Open Procurement Albania

Ndertim i bazamenteve te shtepizave dhe shtepizave prej druri, rrugeve te brendshme, punime ndricimi, ujesjelles dhe kanalizime ne Parkun e Aventurave

Procuring Authority / Buyer Local Unit Kukës
Procuring Authority / Buyer Bashkia Kukes
Tender object Ndertim i bazamenteve te shtepizave dhe shtepizave prej druri, rrugeve te brendshme, punime ndricimi, ujesjelles dhe kanalizime ne Parkun e Aventurave
Reference No. REF-33486-06-20-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 13 316 156,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Cancelled Procurement
Tender Publication Date 21-06-2022
Last date of Submitted Documents 06-07-2022
Tender Held Date 06-07-2022
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 3 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme;
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Buletini Nr. 98 datë 18 Korrik 2022

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data