Open Procurement Albania

Nd. Rr. (Rr.”Shen Gjergji”+Rr.”Ali Pashe Gucia”+Rr.”Arberia”+seg. Pingul me Rr.”Selishte”+Rr.”Vorë”)

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Local Unit Kamëz
Procuring Authority / Buyer Bashkia Kamez
Tender object Nd. Rr. (Rr.”Shen Gjergji”+Rr.”Ali Pashe Gucia”+Rr.”Arberia”+seg. Pingul me Rr.”Selishte”+Rr.”Vorë”)
Reference No. REF-37281-07-27-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 55 870 362,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 28-07-2022
Last date of Submitted Documents 12-08-2022
Tender Held Date 12-08-2022
No. of Bidders 5
Bidders 1. “BONUS”shpk & “GJIKURIA” shpk
2. DAJTI PARK 2007 shpk
3. SIRETA 2 F shpk
4. BE-IS shpk
5.XHAST shpk & DENIS-05 shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • BONUS shpk - GJIKURIA shpk
 • The winning bid ALL without vat 50 699 379,00
  Bidder Announcement date 10-10-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 60839254
  Contract date 17-10-2022
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 108 dite
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BE-IS shpk, per arsye:
  -nuk ka paraqitur dokumentacionin origjinal ose të njehsuar me origjinalin fizikisht, pranë autoritetit Kontraktor – Bashkia Kamëz, brenda afatit të kërkuar nga Komisioni i Vlerësimi të Ofertave, të cilin e ka njoftuar nëpërmjet sistemit elektronik të prokurimit.

  2. XHAST shpk & DENIS-05 shpk, per aryse:
  -nuk ka paraqitur dokumentacionin origjinal ose të njehsuar me origjinalin fizikisht, pranë autoritetit Kontraktor – Bashkia Kamëz, brenda afatit të kërkuar nga Komisioni i Vlerësimi të Ofertave, të cilin e ka njoftuar nëpërmjet sistemit elektronik të prokurimit.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for BONUS shpk viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for BONUS shpk viti 2014
  Monitor treasury transaction for BONUS shpk viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for BONUS shpk viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for GJIKURIA shpk viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for GJIKURIA shpk viti 2014
  Monitor treasury transaction for GJIKURIA shpk viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for GJIKURIA shpk viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 146 datë 24 Tetor 2022
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data