Open Procurement Albania

Rikonstruksion i godines se re te sherbimit zjarrefikes dhe sheshit

Procuring Authority / Buyer Local Unit Kukës
Procuring Authority / Buyer Bashkia Kukës
Tender object Rikonstruksion i godines se re te sherbimit zjarrefikes dhe sheshit
Reference No. REF-45808-10-13-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 16 110 800,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 14-10-2022
Last date of Submitted Documents 01-11-2022
Tender Held Date 01-11-2022
No. of Bidders 4
Bidders 1. BOE PRO GRREN& INA shpk
2. “DENOLT” shpk
3. OUEN shpk
4. NDERTIMI shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • PRO GRREN - INA shpk
 • The winning bid ALL without vat 15 439 223,00
  Bidder Announcement date 23-11-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 18527068
  Contract date 05-12-2022
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 3 muaj nga data e dorezimit te sheshit te ndertimit
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1.NDERTIMI shpk,per arsyet e meposhtme:
  -nuk ploteson kushtin e vendosur ne DST ,per Nr.e Teknike te ndertimit
  -nuk ploteson Nr e kerkuar per Hidroizolues
  -nuk ploteson Nr. e kerkuar per suvatues dhe murator
  -nuk ploteson Nr e kerkuar per Bojaxhi (pjese e stafit mbeshtetet te gjithe keta te mesipermit)
  -Nuk ka paraqitur deklarate per caktimin e Drejtuesit teknik ne kantier
  -nuk ploteson kushtin e vendosur ne piken 5 te DST(kontrate furnizimi me binder)
  -nuk ploteson kushtin e vendosur ne piken Nr.6 te DST (kontrate furnizimi per inerte)
  -nuk ploteson Kushtin Nr.4 pika a te DST, konkretisht per mjetin eskavator 0.25m3
  -nuk ploteson kushtin per dorezimin,paraqitjen e sigurimit te ofertes per proçeduren.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for INA shpk viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for INA shpk viti 2014
  Monitor treasury transaction for INA shpk viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for INA shpk viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Buletini Nr. 143 datë 17 Tetor 2022
  Technical Specification
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 173 datë 19 Dhjetor 2022
  Grafiku i Punimeve

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data