Open Procurement Albania

Kancelari dhe Tonera fotokopje dhe printerash

Procuring Authority / Buyer Local Unit Bulqizë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Bulqize
Tender object Kancelari dhe Tonera fotokopje dhe printerash
Reference No. REF-78291-08-25-2023
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 333 333,00
Type of Contract
Procurement Method Simplified open procedure
Stage Procedure Re-Proclaimed and Signed the Contract
Tender Publication Date 28-08-2023
Last date of Submitted Documents 08-09-2023
Tender Held Date 08-09-2023
No. of Bidders 4
Bidders 1. Adenis Kastrati
2. InfoSoft Office
3. LIBRARI DYRRAHU
4. MARKETING&DISTRIBUTION
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • InfoSoft Office
 • The winning bid ALL without vat 787 447,00
  Bidder Announcement date 20-09-2023
  Award and Contract Amount ALL with VAT 944936
  Contract date 09-10-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 20 dite
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2014
  Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for InfoSoft Office viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 86 datë 16 Tetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Kancelari dhe Tonera fotokopje dhe printerash

  Procuring Authority / Buyer Local Unit Bulqizë
  Procuring Authority / Buyer Bashkia Bulqize
  Tender object Kancelari dhe Tonera fotokopje dhe printerash
  Reference No. REF-77043-08-08-2023
  Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 333 333,00
  Type of Contract
  Procurement Method Simplified open procedure
  Stage Procedure Cancelled Procurement
  Tender Publication Date 10-08-2023
  Last date of Submitted Documents 21-08-2023
  Tender Held Date 21-08-2023
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 20 dite
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: Nuk eshte dorezuar asnje oferte e pershtatshme,ofertat e paraqitura u refuzuan . Pasi shuma absolute e te gjithe korigjimeve rezultoi me shume se 2% e vleres se ofertes ekonomike te ofruar nga 2 operatoret ekonomike qe moren pjese.
  Additions Më datë 14.08.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është paraqitur ankesë nga INTERLOGISTIC dhe objekti i ankeses lidhet me Modifikim i dokumentave të tenderit
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Buletini Nr. 73 datë 28 Gusht 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi INTERLOGISTIC

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data