Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Nuk u gjeten te dhena per tu vizualizuar

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara VILNIK MOTORS 15 113,915,853 - - -

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim dhe riparim i automjeteve të MIE për nevojat e aparatit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë 11,155,477 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 6,654,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim i mjeteve të SHKBB-së 2,009,800 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 1,639,050.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë për Mbrojtjen e Dëshmitarëve dhe Bashkëpunëtorëve të Drejtësisë” 1,666,667 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 1,133,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave” 15,990,600 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 9,738,900.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë” 11,281,400 Rishpallje me Njoftim Fituesi VILNIK MOTORS 9,506,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Kukës” 5,290,400 Rishpallje me Njoftim Fituesi VILNIK MOTORS 5,137,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Institutin e Ndërtimit” 2,794,300 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 1,605,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve” 4,165,600 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 2,116,550.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje Autoambulancash për Spitalin Universitar të Traumës” 2,300,000 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 1,227,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë 12,150,000 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 7,207,100.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme" 4,999,500 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 3,605,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Lezhë” 17,984,553 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 11,167,450.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I “Riparim dhe mirëmbajtjeje automjetesh për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”” 4,291,055 Shpallur Procedura VILNIK MOTORS 2,770,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Kukës” 3,339,200 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 3,080,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 14,497,301 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 8,375,800.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data